OM OS


Klubben Shin-to Shotokan Karate-do blev grundlagt i 2001 med tanke på at undervise i traditionel karate i Danmark. Vi træner under forbundet Shotokan Karate International Federation (S.K.I.F). Karate indebærer både fysisk og mental træning, og kan trænes hele livet. Klubben træner under  forbundet S.K.I.F. grundet Soke Kanazawas (10. dan) elegance, livssyn og høje tekniske niveau. Sensei Shahed trænede første gang med Soke Hirokazu kanazawa i 1970'erne på universitetet i Iran. 


Fundamentet for traditionel karate er kihon, Kata og Kumite, der alle vægter lige meget. Disciplinered træning og dojo-kun er en vigtig del af tvores træning, men vi ønsker ligeledes at vores elever slutter træningen med et smil. Folk har forskellige grunde til at begynde med at træne karate. Nogen vil komme i bedre form, nogen vil deltage i stævner og andre vil lære at forsvar sig selv. I Vores træning har vi primært fokus på traditional karate, men deltager ligeledes til konkurrencer, hvor vi bl.a. har vundet 2x bronze til Verdensmesterskaberne, 2x sølv til Europamesterskaberne og adskillige guld til Danmarksmesterskaber. Dermed er denne konkurrence karate ligeledes en del af vores træning. Vores overordnede fokus er at man får mere selvtillid, selvkontrol, styrke, smidighed og disciplin, samt at alle fra 5-95 år kan udvikle sig.


Sensei Shahed begyndte at træne karate i en alder af 7 år gammel i Iran under Japan karate Association (JKA). Han var på det iranske karate landshold (JKA) i mange år og her blev han undervist af mange japanske instruktører i længerere perioder, primært Abe sensei (9.dan) som var Chefinstruktør for Iran og Naito Sensei (9.dan) som boede i Iran i 2,5 år. Sensei Shahed har yderligere trænet under respekterede karate instruktører fra Japan som Yahara sensei (10. dan), Ueki Sensei (10. dan), Nishiyama Sensei (10. Dan), Mikami Sensei (9. dan), Kato sensei (9. Dan), Okamoto Sensei (8. dan), Osaka Sensei (8. Dan), og Imamura Sensei (7. Dan). 

 

LEDERSKAB

FORMAND & CHEFINSTRUKTØR

Shahed Mehrdad Andresen

5. Dan

NÆSTFORMAND & INSTRUKTØR

Frank Mehrdad Svane Andresen

4. Dan

Bestyrelse

Henrik Onsby

Kasserer

Kati Mattsson

Revisor

Steen Thorsager 

KONTAKT OS

 
 
 
 

Tjek dit spamfilter, når du venter svar.